"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Fitch підтвердив дефолтний рейтинг "Метінвесту"

П'ятниця, 8 квітня 2016, 14:43

Міжнародне рейтингове агентство Fitch підтвердило рейтинг дефолту емітента групи "Метінвест" на рівні RD (обмежений дефолт).

Про це йдеться в повідомленні рейтингового агентства, передають Українські Новини.

Крім того, було підтверджено рейтинг боргових цінних паперів компанії на рівні C і рейтинг зворотності RR6.

Рейтинги були підтверджені в очікуванні результатів поточних переговорів між компанією і її кредиторами щодо реструктуризації боргу.

Реклама:

Рейтинг RD означає, що емітент, на думку Fitch, допустив і не усунув дефолт по платежах, облігаціях, кредиту або інших суттєвих фінансових зобов'язаннь, але щодо нього не розпочато процедуру банкрутства, не призначено тимчасовий керуючий і не розпочато конкурсне виробництво, процедура ліквідації або інші офіційні процедури припинення діяльності, і такий емітент не припиняв діяльність будь-яким іншим чином.

Як повідомлялося, в 2015 році компанія System Capital Management (Донецьк) і компанія "Смарт-холдинг" опосередковано придбали 5% частки в компанії Metinvest B.V. (Нідерланди) у компанії Clarendale Limited (острів Мен).

В результаті реалізації даної угоди і відповідно до домовленостей між SCM і "Смарт-холдингом", акціонерні частки в Metinvest B.V. в кінцевому підсумку будуть розподілені наступним чином: група SCM - 75% -1 акція; компанії групи "Смарт-холдинг" - 25% + 1 акція.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!