Інтерпол оголосив у розшук топ-менеджера "Дельта Банку" - ЗМІ

П'ятниця, 8 квітня 2016, 14:19

В Нацполіцію надійшли документи про те, що Інтерпол прийняв обґрунтування українських слідчих і вніс до списку розшукуваних осіб Віталія Масюру, екс-першого заступника голови ради директорів "Дельта Банку".

Про це повідомляє DT.UA з посиланням на джерела в Нацполіції.

Як зазначається, Інтерпол провів власну перевірку підстав для формування файлу розшукуваної особи і вніс Масюру в цей перелік.

За даними правоохоронців, він зараз переховується в Великобританії.

Реклама:

Як повідомлялось, перший екс-заступник ради директорів "Дельта-Банку" Віталій Масюра підозрюється в розкраданні з банку понад 50 млн доларів (1,2 млрд гривень).

Повідомлення поки що не було вручене безпосередньо Масюрі, оскільки сам він, за даними слідства, 22 січня 2015 року покинув Україну і зараз перебуває в Лондоні.

У рамках проведення слідчих дій Печерський суд вже заарештував майно Масюри і його найближчих родичів: об'єкти житлової та нежитлової нерухомості, а також 15 автомобілів, серед яких 4 Range Rover, Bentley Continental GT, Mercedes Gl- і S-класу, Audi R8, Audi A8, BMW 7-ї серії, Toyota Land Cruiser Prado.

Як відомо, раніше правоохоронними органами велося слідство щодо доведення "Дельта Банку" до банкрутства, але жодних підозр чи звинувачень відносно посадових осіб і власників досі оголошено не було.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: