Марушевська: інші митниці вкрали у Одеської митниці товарів на 120 мільйонів гривень

Четвер, 7 квітня 2016, 10:21

Одеська митниця втратила 120 мільйонів гривень через крадіжки товарів іншими митницями.

Про це, у себе на сторінці в Facebook повідомила начальник Одеської митниці Юлія Марушевська, відповідаючи на критику голови ДФС Романа Насірова, щодо зникнення конфіскованого вантажу на 50 мільйонів гривень.

"Вітаю систему ДФС з "хорошою роботою" щодо виконання плану з крадіжок вантажів з Одеської митниці за допомогою прямих дзвінків і погроз бізнесу. Завдяки такому незаконному перерозподілу вантажів, з Одеси забрали мінімум 120 млн грн надходжень. І це лише ті випадки, про які ми змогли дізнатися. Напевно, фактичні недонадходження від таких крадіжок системою, в кілька разів більші", - зауважила Марушевська.

За її словами, в березні Одеська митниця перерахувала до бюджету 1,1 мільярда гривень. Недовиконання плану завдяки крадіжкам становило 65,5 млн грн.

Реклама:

"Ви так щасливо говорите, що Одеська митниця знову не виконала радянський план, забуваючи про те, що за січень-лютий ми перевиконали його на 183,6 мільйонів гривень. І це незважаючи на перешкоди, які чинить нам система", - повідомляє вона.

"Зверніть, будь ласка, увагу на інформацію з реальними прикладами, коли з Одеси вийшов один вантаж, а в Київській митниці оформився зовсім інший", - додала начальник Одеської митниці ДФС.

Мені прикро, що система всіляко придумує, як очорнити результати роботи Одеської митниці. Були сподівання, що керівництв...

Опубликовано Yulia Marushevska 6 апреля 2016 г.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!