"Укртатнафта" запевняє, що ціна дизпалива від WOG вище ринкової

Понеділок, 4 квітня 2016, 11:47

У ПАТ "Укртатнафта" здивовані рівнем "ринкових" цін від "ВОГ Аеро Джет" на дизельне паливо для "Укрзалізниці".

Про це йдеться в повідомленні "Укртатнафти".

Як зазначається в повідомленні, в ЗМІ розгорнулася дискусія щодо придбання "Укрзалізницею" дизпалива у "ВОГ Аеро Джет" за завищеною ціною в результаті перегляду умов тендерної пропозиції.

Згідно з наведеною інформацією середня ринкова вартість однієї тонни дизпалива з урахуванням ПДВ нібито становить від 17 200 до 19580 гривні за тонну.

Реклама:

У ПАТ "Укртатнафта" здивовані таким рівнем "ринкових" цін на дизельне паливо, тим більше, що "Укрзалізниця" посилається на експертні висновки державних спеціалізованих установ.

Повідомляємо, що ПАТ "Укртатнафта" в березні 2016 року здійснювало продажу за цінами від 15 500 до 167 00 гривні за тонну, що істотно нижче як наведеної "довідкової" ціни, так і фактичної ціни покупки дизпалива "Укрзалізницею".

Станом на 29 березня ціна за прейскурантом ПАТ "Укртатнафта" становила 167 00 грн за тонну.

Нагадаємо, ПАТ "Укрзалізниця" заявило, що здійснює закупівлю дизельного палива у постачальника компанії ВОГ Аеро Джет за ціною нижче ринкової.

Раніше з'явилася інформація, що компанія ВОГ Аеро Джет нібито підвищила вартість дизпалива для Укрзалізниці на 21% в порівнянні з ціною, запропонованою під час тендеру.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: