"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Київстар: lifecell переманює клієнтів нечесними способами

П'ятниця, 29 квітня 2016, 14:38

Оператор мобільного зв'язку компанія lifecell поширювала серед абонентів компанії "Київстар" записаний голос, що закликає перейти на їх обслуговування.

Про це у себе на сторінці в Facebook заявив президент компанії "Київстар" Петро Чернишов.

За словами Чернишова, десятки тисяч клієнтів Київстара отримали дзвінки від робота lifecell, який закликав перейти на їх обслуговування.

"Виявивши спробу тиску на користувачів мережі Київстар, ми перенаправили дзвінки з цих номерів на наш IVR - теж робота. Але розумнішого. Також ми намагалися домовитися з колегами з lifecell, щоб вони припинили тероризувати наших абонентів. Але вони відмовилися "- пише Чернишов.

Реклама:

Президент "Київстару" зазначає, що за допомогою робота компанія почала обдзвонювати клієнтську базу lifecell, але через якийсь час припинила.

"Мені дуже шкода, що довелося вдатися до крайніх заходів і потривожити абонентів lifecell, які ні в чому не винні. Також шкодую за всіх абонентів Київстар, які стали жертвами нестандартної конкурентної боротьби", - пише він.

При цьому, як зазначає Чернишов, зараз всі дзвінки lifecell безпосередньо йдуть на автовідповідач.

"Тепер же дзвінки від цього робота lifecell безпосередньо йдуть на автовідповідач, а ми заробляємо непогані гроші на інтерконект", - пише він.

Нагадаємо, компанія "Астеліт" (бренд lifecell) після ребрендингу змінила своє юридичну назву на "лайфселл" для зручності ідентифікації оператора.

"Лайфселл" - входить до трійки найбільших український операторів стільникового зв'язку, що працює в стандарті GSM-1800 і GSM-900 під торговою маркою lifecell.

У червні 2015 року, компанія Turkcell (Туреччина) завершила викуп 44,96% акцій Euroasia Telecommunications Holding (Нідерланди), яка володіла оператором мобільного зв'язку "Астеліт" (бренд lifecell), у компанії System Capital Management Ріната Ахметова.

Як відомо, "Київстар" входить до складу української бізнес-одиниці міжнародного оператора зв'язку VimpelCom, що в Україні більшість послуг надає під брендом "Київстар".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: