Порошенко: будівництво дороги Одеса – Рені розпочнеться у кінці травня

Субота, 23 квітня 2016, 17:20

Роботи з будівництва автодороги Одеса-Рені, яка є частиною панєвропейського транспортного коридору, розпочнуться у кінці травня.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив президент України Петро Порошенко.

Як зазначається, про активізацію будівництва дороги президент домовився на нараді з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом, главою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі та міністром інфраструктури Володимиром Омеляном.

"Роботи будуть профінансовані з держбюджету, митних надходжень та з боку країн ЄС, про що ми вели перемовини під час нещодавнього візиту до Румунії", - зазначив президент.

Реклама:

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що ремонт траси Одеса-Рені планують почати наприкінці березня з ділянки в районі села Монаші.

Траса Одеса-Рені, протяжність якої становить 295 кілометрів, є частиною міжнародного напрямку Е-87. Раніше в матеріалі "Дороги ганьби. Чи з'явиться в Україні траса імені Саакашвілі", ЕП писала про те, що дана траса є однією з найскладніших і найнебезпечніших в Україні.

Планувалося, що всього по 19 лотам, на які розділили трасу відремонтують трохи більше 80 кілометрів дороги. Загальна вартість робіт складе близько мільярда гривень.

Всього на ремонт доріг всіх рівнів у 2016 році виділили 19,4 мільярди гривень.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: