GM зупинила чотири заводи в Північній Америці після землетрусу в Японії

Субота, 23 квітня 2016, 14:08

Автомобілебудівна корпорація General Motors припинила виробництво на чотирьох підприємствах в Північній Америці через брак комплектуючих після серії землетрусів в регіоні Кюсю на південному заході Японії.

Про це, з посиланням на NHK World, передає РБК.

Видання посилається на заяву General Motors, в якому говориться, що компанія вирішила на два тижні призупинити роботу підприємств в американських штатах Огайо, Канзас і Теннессі, а також в Канаді. Підприємства будуть зупинені у понеділок, 25 квітня.

У той же час компанія повідомила, що таке "тимчасоеа коригування" не вплине на річний план виробництва або її фінансові показники.

Реклама:

Серія землетрусів в регіоні Кюсю на південному заході Японії сталася 14-16 квітня 2016 року. В результаті декількох сотень підземних поштовхів, магнітуда найсильнішого з яких склала 7,3, близько двох тисяч осіб отримали поранення і травми, кількість загиблих, за різними джерелами, склала близько 50 осіб.

У зв'язку з масштабними руйнуваннями в районі землетрусу в регіоні було припинено роботу низки виробництв, що привело до збоїв в ланцюжках поставок. Раніше компанія Toyota Motor оголосила про зупинку декількох складальних ліній на території Японії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: