Омелян анонсував новий конкурс на посаду гендиректора Борисполя

П'ятниця, 22 квітня 2016, 20:37

Міністерство інфраструктури ініціює новий конкурс на посаду генерального директора держпідприємства Міжнародний аеропорт Бориспіль.

Про це в п'ятницю на Українському інфраструктурному форумі в Києві заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян, передає ЛІГА.net.

"Конкурс повинні провести за новою процедурою. Сподіваюся, що це буде зроблено і МА Бориспіль отримає хорошого керівника", - зазначив він.

Також він повідомив, що нинішній в.о. керівника аеропорту Євген Дихне братиме участь в новому конкурсі на загальних підставах.

Реклама:

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава Мінінфраструктури звернувся з пропозицією до першого віце-прем'єра Степана Кубіва оголосити повторний конкурсний відбір на посаду гендиректора Міжнародного аеропорту Бориспіль.

Омелян зазначив, що незалежні експерти, які брали участь в конкурсі, одностайно висловили позицію, що не підтримують Юрія Солончука.

Нібито оголошення переможцем Солончука викликало суспільний резонанс, критичні публікації в засобах масової інформації щодо некомпетентності цієї кандидатури.

На посаду гендиректора Борисполя, крім Солончука, претендували, Валентин Визант, Петро Ікановіч і Сергій Гомболевський.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!