"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В зоні АТО практично повністю зупинено рух вантажних поїздів

П'ятниця, 22 квітня 2016, 16:02

Міністерство інфраструктури перевело систему контролю і управління залізничними перевезеннями в зоні антитерористичної операції на підконтрольну Україні територію.

Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян під час зустрічі з членами Європейської Бізнес Асоціації, передає УНІАН.

"З питання перевезень: на підконтрольних територіях зі свого боку ми зробили диспетчерський пункт. Питання перенесено в формат Мінських переговорів, тобто воно буде озвучуватися тій стороні. Що відбувається там, нам іноді складно пояснити", - заявив міністр.

"Ми знаємо про ті проблеми, з якими стикаються юридичні особи, зареєстровані в Україні, там є неправомірні вимоги до їхньої роботи", - сказав Омелян.

Реклама:

Він зазначив, що Мінінфраструктури вирішує згадану проблему із залученням Служби безпеки України та Антитерористичного центру.

Присутній на зустрічі представник найбільшого в Україні приватного металургійного холдингу "Метінвест" повідомив, що через відключення диспетчеризації з 20 квітня практично повністю зупинено рух поїздів у зоні АТО.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: