"Київстар" разом з ВДНГ-TECh створять телеком-акселератор

Середа, 20 квітня 2016, 13:26

АТ "Київстар" оголосила про створення телеком-акселератора, у рамках якого відбудеться конкурс, орієнтований на пошук, акселерацію та інтеграцію інноваційних технологій і розробок у сфері телекомунікацій та зв’язку.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Як зазначається, метою створення телеком-акселератора - є підтримка молодих підприємців та пошук інноваційних партнерів для компанії.

"Ми створюємо платформу, де стартапи почують поради найкращих спеціалістів у галузі бізнесу та телекому, отримають менторську підтримку, можливість удосконалити свій продукт та залучити необхідні інвестиції для його запуску", - зазначає радник з цифрових та інформаційних технологій Київстар Олексій Мась.

Реклама:

Компанія робить акцент на пошук технологій у сферах B2С, B2B, FMC, "Інтернет речей", Мобільна реклама, Мобільна економіка, "Хмарні" та голосові сервіси, Контент-послуги, Мобільні фінансові послуги, а також послуги, що сприяють використанню мобільного інтернету.

У Київстарі говорять, що стати учасником конкурсної програми акселератора "ВДНГ-TECh-"Київстар" зможуть повнолітні підприємці, стартапи, а також представники малого та середнього бізнесу. 

Онлайн прийом заявок розпочинається 20 квітня 2016-го року і триватиме до 20 червня 2016-го року.

Оголошення про відбір 10 фіналістів заплановано на 2 липня 2016-го року. Акселераційна програма розпочнеться 8 липня 2016 року.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: