"Укрзалізниця" звільнила головного з пасажирських перевезень

Середа, 20 квітня 2016, 10:04

Правління ПАТ "Укрзалізниця" вирішило припинити повноваження Ігоря Бреуса на посаді в.о. директора з пасажирських перевезень і сервісу.

Як повідомляє прес-служба компанії, таке рішення було ухвалене 19 квітня на черговому засіданні правління.

"Приводом для цього стала поширена ЗМІ інформація про вкрай незадовільну ситуацію щодо організації роботи у пасажирському секторі залізничного транспорту", - йдеться у повідомленні.

"Укрзалізниця" заявляє, що прагне удосконалювати якість сервісу і "очистися від будь-яких проявів корупції чи бездіяльності посадових осіб".

Реклама:

"На керівних посадах менеджмент компанії прагне бачити відповідальних, фахових, сумлінних та активних управлінців, які ефективно налагоджують виробничі процеси та викорінюють такі випадки, які кидають тінь на роботу компанії, підривають довіру до розпочатих реформ", - йдеться у повідомленні.

"Керівників філій та різних напрямків роботи галузі правління ПАТ "Укрзалізниця" обирає за результатами відкритих відборів, тому прозоро буде обрано керівника, який  у подальшому буде курувати напрямок пасажирських перевезень і сервісу", - заявляє компанія.

Бреус виконував обов’язки директора з пасажирських перевезень і сервісу з грудня 2015 року.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!