"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В перший день продажів Tesla отримала 200 тисяч замовлень на нову Model 3

Субота, 2 квітня 2016, 15:38

Тесла отримала близько 200 тисяч замовлень за 24 години після презентації.

Про це пише ecotown з посиланням на CNN.

За словами глави компанії Елона Маска, компанії доведеться переглянути, як вона буде задовольняти цей попит.

Як відомо, стартова ціна автомобіля - 35 000 дол, але Маск каже, що середня ціна продажу зараз становить 42 000 тисячі, так як автомобілі можуть бути з різними опціями. Це означає, що компанія отримає близько 8 млрд дол на продажах. 

"Більшість покупців навіть не чекали, щоб побачити презентацію нового електромобіля, яка відбулася у четвер ввечері в Каліфорнії. На той час, коли Маск вийшов на сцену о 8:30 за тихоокеанським часом, надійшло вже 115000 замовлень", - йдеться у повідомленні.

Реклама:
 

"Якщо Тесла може виготовити і поставити (навіть приблизно за часом) автомобіль, який вони оприлюднили вчора ввечері, за ціною приблизно в 35 000 доларів, тоді цей запас цілком ймовірно, недооцінений. Звичайно, це тільки депозити вартістю тисяча доларів кожен, але отримання більше 100 тисяч попередніх замовлень на будь-який автомобіль протягом перших 24 годин, навіть без будь-яких депозитів, є чудовим досягненням", - заявив автомобільний аналітик Адам Джонас з Morgan Stanley.

Крім того, акції Тесла зросли на 3,4% 1 квітня. Акцій компанії знаходилися під тиском через низькі ціни на нафту і газ, що викликає заклопотаність щодо того, наскільки життєздатним може бути масовий ринок електричних автомобілів.

Нагадаємо, перші 5 авто нового дітища Ілона Маска - Tesla Model 3 - заброньовано за громадянами України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!