"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ціни на iPhone SE знизили через добу після початку продажів

Субота, 2 квітня 2016, 15:09

Американська компанія Walmart, якій належить найбільша в світі мережа універмагів, в п'ятницю оголосила знижку на останні моделі смартфонів виробництва Apple.

Про це пише portaltele.

У їх числі - iPhone SE, офіційні продажі якого в США стартували 31 березня.

 Згідно з повідомленням Walmart, знижки діятимуть до кінця червня. Вони поширюються на флагманські смартфони iPhone 6s і iPhone 6s Plus і Samsung Galaxy 6 і 7.

Реклама:

Пристрої Apple продаються на 100 доларів дешевше, а південнокорейського конкурента - на 150 доларів дешевше встановленої ціни. Знижки доступні клієнтам стільникових операторів AT & T, Verizon і Sprint. Четвертий монополіст американського ринку стільникового зв'язку T-Mobile в програмі не бере участь.

Останні моделі своїх пристроїв з лінійок смартфонів iPhone і планшетних комп'ютерів iPad компанія Apple представила 21 березня. iPhone SE з дисплеєм діагоналлю 4 дюйми оснащений процесором Apple A9, основною камерою з роздільною здатністю 12 мегапікселів, доступний в чотирьох кольорах - золотом, рожевому, сірому і сріблястому.

 

Його вартість в США за модель з 16 гігабайтами пам'яті становить 399 дол, з 64 гігабайтами - 499 дол.

За повідомленням DigiTimes, попит на 4-дюймовий iPhone SE виявився досить високим, але не настільки, щоб компенсувати зниження продажів iPhone 6s і iPhone 6s Plus, які були випущені восени минулого року.

У другій чверті 2016 року поставки iPhone SE складуть від 4 до 5 мільйонів одиниць.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!