"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

ФДМ хоче продати 25% акцій трьох "ДТЕКів" і "Київенерго" в жовтні

Вівторок, 19 квітня 2016, 18:06

Фонд державного майна розраховує в жовтні 2016 року виставити на продаж на фондових біржах 25% акцій енергогенеруючих компаній "ДТЕК Західенерго", "ДТЕК Дніпроенерго", "ДТЕК Дніпрообленерго" і "Київенерго".

Про це йдеться в наказі №774 від 15 квітня, передають Українські Новини.

Крім того, в жовтні має бути виставлений на продаж за конкурсом з відкритістю пропонування ціни пакет акцій найбільшого виробника фосфатних добрив підприємство "Сумихімпром" (Суми).

25% акцій компаній "Донбасенерго", "Сумиобленерго" і "Одесаобленерго", згідно з планом-графіком виставлення об'єктів на продаж, повинні бути виставлені у вересні.

Реклама:

Також у вересні повинні бути виставлені на продаж 99,9% акцій Миколаївської теплоелектроцентралі, 70% акцій "Хмельницькобленерго" і 50,1% акцій "Тернопільобленерго".

Як повідомлялося, ФДМ планує провести аукціон з продажу державного пакета акцій у розмірі 78,29% енергогенеруючої компанії "Центренерго" в кінці листопада.

ФДМ розраховує закрити операцію з продажу 99,6% державного пакета акцій найбільшого виробника аміаку і карбаміду Одеського припортового заводу (ОПЗ, Одеська область) в кінці липня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: