Доходи місцевих бюджетів зросли майже вдвічі

Вівторок, 19 квітня 2016, 11:52

За січень-березень цього року до загального фонду місцевих бюджетів надійшло 30,1 млрд гривень, що на 46 % або 9,5 млрд гривень більше, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Про це повідомив віце-прем’єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, передає прес-служба Кабміну.

Коментуючи темп росту фактичних надходжень податку на доходи фізичних осіб до січня-березня 2015 року на 147,7% до 15,9 млрд гривень, віце-прем’єр-міністр зазначив: "Стрімке зростання надходжень у місцеві бюджети від ПДФО говорить про те, що зниження єдиного соціального внеску реально впливає на збільшення рівня заробітної плати".

За словами Зубка, збільшення надходжень до місцевих бюджетів від плати за землю до 5 млрд гривень за квартал - це, перш за все, результат впорядкування вартості оренди землі та більш ефективного обліку з боку громад.

Реклама:

Темп росту надходжень від плати за землю у січні-березні 2016 року, за даними Мінфіну, становить 156,2% до аналогічного періоду минулого року.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: