"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Morgan Stanley знизив чистий прибуток вдвічі

Понеділок, 18 квітня 2016, 15:34

Чистий прибуток Morgan Stanley, що припадає на власників акцій банку, за підсумками першого кварталу 2016 року скоротився в 2,1 разу в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року та становив 1,134 мільярда доларів.

Про це повідомила фінансова корпорація, передає "Прайм".

Скоригований чистий прибуток на акцію становив 0,55 долара проти 1,18 долара роком раніше, що перевершило прогнози аналітиків в 0,46 долара.

Консолідований чистий виторг Morgan Stanley за підсумками звітного періоду становив 7,792 мільярда доларів, знизившись на 21,3% в порівнянні з січнем-березнем 2015 року.

Реклама:

"Для першого кварталу характерним стали складні ринкові умови і низька активність клієнтів. Незважаючи на подібний фон, ми досягли стабільних результатів", - прокоментував підсумки першого кварталу гендиректор Morgan Stanley Джеймс Горман.

"Ми як і раніше зосереджені на виконанні наших пріоритетних завдань, допомагаючи клієнтам орієнтуватися в складних ринкових умовах, контролюючи наші витрати і розсудливо керуючи ризиками", - додав він.

Банк Morgan Stanley заснований в 1935 році. Один з основних напрямків діяльності - довірче управління активами. Фінансова компанія діє на території 43 країн. Штат співробітників станом на кінець березня 2016 року становив понад 54 тисяч осіб.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: