АрселорМіттал об'єднав Україну і Казахстан в один підрозділ

Субота, 16 квітня 2016, 10:51

Компанія ArcelorMittal створила підрозділ "АрселорМіттал СНД", який об'єднує ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" (АМКР) в Україні та АТ "АрселорМіттал Теміртау" в Казахстані.

Про це, з посиланням на повідомлення АрселорМіттал Кривий Ріг (АМКР), передає "Дело".

Нову структурну одиницю очолив гендиректор АМКР Парамжіт Калон, який також є віце-президентом ArcelorMittal і членом Керуючого комітету Групи.

"Калон приступить до нових обов'язків з 1 травня 2016 року і, як і раніше, буде підкорятися Давіндеру Чугуї, старшому виконавчому віце-президенту компанії ArcelorMittal і Генеральному директору в регіоні Африка і СНД (ACIS)", - йдеться в повідомленні АМКР.

Реклама:

"Я переконаний, що його багатий досвід роботи в промисловості і яскраві лідерські якості, які Парамжіт Калон продемонстрував раніше, дозволять ефективно управляти двома підприємствами: ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" і АТ "АрселорМіттал Теміртау", - цитуються в релізі слова Давіндера Чуга.

Він акцентує, що основним пріоритетом для Парамжіта Калона буде ефективне впровадження стратегії 2020 на СНД-сегменті.

У 2015 р Парамжіт Калон увійшов до складу Керуючого комітету Групи ArcelorMittal, в який зараз входять 27 керівників бізнес-підрозділів і корпоративних функцій.

Парамжіт Калон вже більше 20 років працює в сталеливарній промисловості. До призначення Генеральним директором ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" в 2015 році він працював на позиції заступника генерального директора з виробництва. До призначення на цю посаду був Головою технічної адміністрації та Головним керуючим по проектам і стратегії підприємства (2008-2010).

Почав кар'єру в 1995 році на посаді менеджера з проектів компанії "СМС Зімаг" (колишня назва - "Маннесман Демаг"), одного з найбільших світових новаторів в технології сталі і постачальників обладнання.

В кінці 2001 року він перейшов працювати в компанію Danieli & C (Буттрио, Італія), де відповідав за монтаж і пуско-наладку сталеливарних проектів "під ключ" по всьому світу.

Протягом десяти років Калон реалізував і запустив ряд стратегічних сталеливарних проектів основних виробників сталі в Індії, Китаї, Тайвані, Великобританії, Франції, Італії та Росії. Закінчив державний інженерний інститут штату Харьяна в Індії і має управлінську ступінь з металургії, а також сертифікат післядипломної освіти з комп'ютерних наук.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: