"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Діамантбанк" збільшив статутний капітал до 510 мільйонів

П'ятниця, 15 квітня 2016, 20:43

Акціонери банку збільшили розмір статутного капіталу в 2,4 рази, тобто на 300 мільйонів гривень. 

Про це йдеться у повідомленні прес-служби банку.

"Банком додатково розміщено 30 млн простих іменних акцій, номінальною вартістю 10 гривень за кожну. Рішення про збільшення статутного капіталу за рахунок додаткового випуску акцій банку було прийняте 24 грудня 2015 р. на загальних зборах акціонерів банку і виконано в повному обсязі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначає прес-служба, відтепер, розмір статутного капіталу ПАТ "Діамантбанк" після його реєстрації в НБУ становитиме 510 млн грн. Вказана сума перевищує регулятивну норму, встановлену законом "Про банки і банківську діяльність", відповідно до якої мінімальний розмір статутного капіталу банку не може бути менший, ніж 500 млн грн.

Реклама:

"Підтримка акціонерів та збільшення статутного капіталу банку у цей період - свідчення та запорука стабільності й впевненості у завтрашньому дні банку. Акціонери цілком задоволені розвитком банку та готові надалі підтримувати його зростання та розвиток", - коментує голова правління "Діамантбанк" Олег Ходачук.

За його словами, ресурси, отримані від додатково розміщених акцій, забезпечать подальший активний розвиток банку та його продуктів, а також дозволять збільшити регіональну представленість та зміцнити показники ліквідності та стабільності установи.

Нагадаємо, що "Діамантбанк" увійшов до першої групи банків України, що наразі нараховує 10 фінансових установ.

За результатами щорічного рейтингу життєздатності банків, складеного виданням "Forbes", ПАТ "Діамантбанк" у числі банків вищого рівня стабільності та надійності.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: