Німецька компанія Leoni побудує завод в Івано-Франківській області

Середа, 13 квітня 2016, 09:19

Німецька компанія "Leoni" побудує новий завод в Івано-Франківській області (Коломия), що стане найбільшою інвестицією за всю історію області.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав директор департаменту Івано-Франківської ОДА Дмитро Романюк.

"8150 нових робочих місць. Цим неможливо не поділитися. Друзі, німецька компанія "Leoni" збудує новий завод в Івано-Франківській області (Коломия). Це величезна подія для України та найбільша інвестиція за всю історію нашої області (а конкурували за проект із Львівською)", - написав він.

 

За його словами, в 2017 буде споруджено новий завод (інвестиції в 1-й етап - 15 млн євро), вже через рік буде набрано 800 працівників і до 2021, згідно з оптимістичними планами, кількість працівників становитиме 8150 чоловік.

Реклама:
 

"Робота з "Leoni" велася ще з минулого року. Немає нічого кращого, коли бачиш плодисвоєї праці. Дякую, насамперед, керівництву, своїм працівникам та всім за прикладені зусилля та результат. Ми зробили неможливе", - написав Романюк.

Головні напрями холдингу "Leoni AG": виробництво дроту і кабелю для різних сфер індустрії, виробництво джгутів, дротів та інших комплектуючих для автомобільної промисловості. 

Ключові клієнти холдингу: General Motors, BMW, Volkswagen, Audi, Volvo, Cummins, Caterpillar, DAF.

В Україні "Leoni AG" працює у Львівскій області з 2003 року - завод було збудовано за рекордно короткий час — 11 місяців. 

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!