"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Києві з'явилися перші станції швидкісної зарядки електромобілів

Вівторок, 12 квітня 2016, 14:57

Компанія Oxygen Group запустила перші в Україні швидкісні зарядні станції, що дозволяють зарядити акумулятор електрокара за 15-30 хвилин, що можна порівняти з часом заправки машин на базі двигунів внутрішнього згоряння.

Про це йдеться у прес-релізі компанії.

"Також Oxygen Group відкрила найбільший на сьогоднішній день мультибрендовий салон з продажу електрокарів в Україні, який пропонує широкий вибір фінансових програм для покупців", - йдеться у прес-релізі.

 

У компанії відзначають, що тенденція щодо заміщення електрокарами звичайних авто дозволить скоротити шкідливі викиди в атмосферу, значно зменшивши загазованість міст.

Реклама:

"Для України, крім екологічної, електромобілі несуть велику економічну вигоду, так як дозволяють відмовитися від імпортованого палива на користь виробленої всередині країни електрики", - повідомляє прес-служба.

Згідно з даними компанії, український ринок електромобілів щорічно зростає на сотні відсотків, але в абсолютних цифрах це збільшення виглядає більш ніж скромно - на початок 2016 року в країні зареєстровано всього 568 електрокарів.

натиснути для збільшення 

"Одним із стримуючих факторів є інфраструктура - в Україні функціонує лише кілька десятків зарядних станцій, на яких на зарядку акумулятора авто йдуть години", - йдеться у повідомленні.

"Для повноцінного старту ери електромобілів в Україні компанія Oxygen Group відкрила дві швидкісні зарядні станції в столиці, а до кінця цього року планує значно збільшити їх кількість, охопивши міста-мільйонники та найважливіші траси в країні", - повідомляє компанія.

 натиснути для збільшення

Нагадаємо, нещодавно у Монако був представлений перший вітчизняний прототип електрокару.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: