"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

IFC дасть "Кернелу" 95 мільйонів кредиту на поповнення капіталу

Понеділок, 11 квітня 2016, 12:15

Міжнародна фінансова корпорація з групи Світового банку виділить 95 млн доларів для фінансування потреб в оборотному капіталі Kernel Holding SA і його дочірніх підприємств.

Згідно з інформацією на сайті IFC, очікується, що рада директорів корпорації розгляне питання про виділення фінансування 10 травня, пише "Інтерфакс-Україна".

Кредит IFC крім підтримки провідного зернотрейдера, переробника і сільгоспвиробника, буде спрямований на весь агропромисловий ланцюжок холдингу, включаючи фермерів, малий і середній бізнес.

"Протягом трьох років компанія планує збільшити обсяги закупівель на 30%, щоб розширити охоплення до 6,5 тис. фермерів", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

"Кернел" - вертикально інтегрована компанія, що працює в агропромисловому секторі України з 1994 року.

Виробляє соняшникову олію, здійснює дистрибуцію бутильованої олії в країні під торговими марками "Щедрий Дар", "Стожар", "Чумак Золота", експорт олії й зернових, а також надає послуги зі зберігання зернових і олійних культур на елеваторах.

Найбільшим акціонером "Кернел" через Namsen LTD виступає голова ради директорів Андрій Веревський - 39,21%, ще 6,01% належить фонду ING OFE.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: