"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Переможця тендеру на перенесення мобільних номерів оголосять у квітні

П'ятниця, 1 квітня 2016, 20:24

Держпідприємство "Український державний центр радіочастот" оголосить переможця тендеру щодо впровадження послуги перенесення номера при зміні оператора (MNP) в середині квітня.

Про це повідомив голова Комітету з конкурсних торгів УДЦР Вадим Гулько в ході засідання Комітету з конкурсних торгів щодо закупівлі послуги впровадження MNP в Україні, пише УНІАН.

"На оцінку, згідно із законом, нам відводиться термін до 20 робочих днів, однак, враховуючи, що ми вже проводили таку оцінку і багато чого знаємо, я сподіваюся, що ми в коротші терміни зможемо її провести, і Україна не за місяць, а вже в середині квітня зможе почути ім'я нового переможця", - сказав він.

Крім того, Гулько зазначив, що, оскільки компанія "Ес Ай Центр", яка направила скаргу в АМКУ про перегляд результатів торгів, не наполягала на проведення нового тендеру, УДЦР зможе заощадити додаткових два місяці роботи.

Реклама:

Раніше Гулько зазначав, що, згідно із законом про проведення держзакупівель, договір з переможцем торгів буде підписано через 10 днів після його оголошення, якщо інші учасники не оскаржать результати тендеру, після чого послуга буде запущена в тестовому режимі.

Робота з впровадження MNP в повномасштабному режимі, яку Держцентр планує провести після тестування послуги, може зайняти від одного до трьох місяців.

Як повідомлялося, наприкінці січня УДЦР заявляв про намір запустити послугу MNP в тестовому режимі в квітні, а крайнім терміном її повноцінного запуску вважався червень.

18 березня АМКУ визнав результати тендеру по впровадженню послуги MNP недійсними і зобов'язав державне підприємство "Український державний центр радіочастот" скасувати всі рішення, які були прийняті після розкриття пропозицій компаній-учасників.

Про початок процедури державних закупівель послуг для створення і впровадження централізованої бази даних, необхідної для запуску послуги MNP, Держцентр оголосив у вересні 2015 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: