Марушевська - президенту: нових людей "витискають" з митниці

П'ятниця, 1 квітня 2016, 17:37

Начальник Одеської митниці Юлія Марушевська заявила, що нових людей, призначених на митницю, витискає система.

Про це вона сказала під час свого звернення до президента Петра Порошенка.

"Шановний пане президент, наша країна зараз отримала реальний шанс змінитися. Дорогою ціною до влади прийшли люди, які реально хочуть щось зробити. Але, на жаль, зараз цих людей один за одним витискає система", - сказала Марушевська.

"На жаль ми зовсім не відчуваємо вашої підтримки. Коли мене призначили керівником Одеської митниці ви сказали, що хочете змін і дали свій повний дозвіл і погодження цієї реформи, яку ми намагалися зробити тут останні півроку", - заявила вона.

Реклама:

Юлія Марушевська - звернення до президента, з надією бути почутою--Юлия Марушевская - обращение к президенту, в надежде быть услышанной

Опубликовано Mikheil Saakashvili 1 апреля 2016 г.

Також Марушевська повідомила про постійні перевірки працівниками спецслужб.

"Сьогодні на Одеській митниці знаходиться СБУ, внутрішня безпека, перевірка від ДФС. Сьогодні Одеську митницю атакують з усіх боків", - зазначила начальник Одеської митниці.

"У нас київські чиновники забирають вантажі, обкрадаючи кожного одесита і кожного мешканця одеського регіону. Нам погрожують кримінальними провадженнями. Це все ставить під загрозу існування цієї реформи", - підсумувала вона.

Як повідомлялося раніше, митниці направили маже мільярд гривеньна розвиток інфраструктури у регіонах завдяки перевиконанню плану, з моменту старту "експеримента". Одеська митниця направила 92,2 млн гривень за той же період, переважно в лютому-січні 2016 року. 

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: