НБУ зареєстрував нову платіжну систему PayPong

Середа, 9 березня 2016, 18:35

Національний банк узгодив правила внутрішньодержавної платіжної системи "PayPong" та видав платіжній організації цієї системи ТОВ "Европейська платіжна система" свідоцтво від 9 березня 2016 року.

Про це йдеться у повідомленні регулятора.

"Відомості про "PayPong" унесено до Реєстру платіжних систем, систем розрахунків, учасників цих систем та операторів послуг платіжної інфраструктури", - повідомляє прес-служба.

Як наголошується, платіжна система "PayPong" наразі є 11-ою внутрішньодержавною платіжною системою на ринку України, що створена небанківською установою.

Реклама:

"Згідно з її правилами учасниками цієї платіжної системи можуть бути банки України та небанківські фінансові установи, що мають ліцензію на переказ коштів без відкриття рахунків та які на підставі договору з платіжною організацією надають послуги користувачам платіжної системи "PayPong" щодо переказу коштів за допомогою цієї системи", - йдеться у повідомленні.

У НБУ зазначили, що розрахунковим банком платіжної системи є ПАТ "Банк Народний Капітал".

"Платіжна система "PayPong"  створена для здійснення переказів готівки або безготівкових переказів у національній валюті від фізичних осіб на користь фізичних осіб або юридичних осіб у межах України", - повідомляє регулятор.

Як повідомлялося, 3 грудня 2015 року Національний банк узгодив правила внутрішньодержавної платіжної системи "Правекс-Телеграф".

Економічна правда

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі повідомлення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: