"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В Іллічівському морському порту відкрили зерновий термінал

Четвер, 31 березня 2016, 19:06

31 березня відбулося офіційне відкриття зернового терміналу компанії "Рісо Термінал".

Про це йдеться у повідомленні компанії.

"У такому порту, як Іллічівський - з його потенціалом акваторії, причалів та інфраструктури - подібні проекти повинні реалізовуватися щорічно. Як ми знаємо, компанія "СП Рісо Термінал" планує інвестувати не тільки в наземну інфраструктуру, але і в гідротехніку. І, безумовно, Мінінфраструктури буде всіляко підтримувати такі ініціативи", - підкреслив заступник міністра інфраструктури Юрій Васьков.

 

Крім того, сприяти реалізації інвестиційних проектів пообіцяв і голова ДП "АМПУ" Андрій Амелін.

Реклама:

Як зазначив керівник, Адміністрація морських портів України, зі свого боку, буде сприяти тому, щоб до кінця року почалися роботи з днопоглиблення акваторії порту до 15 м.

За словами заступника директора "Рісо Термінал" Тетяни Куликової, реалізація цього проекту дозволить не тільки залучити в порт додаткові вантажопотоки, але і послужить створенню нових робочих місць, а також стане ще одним джерелом податкових відрахувань до бюджетів різних рівнів.

 

"Рісо Термінал" , розташований в Іллічівському морському торговому порту - це найбільший експортно-імпортний наливний термінал в регіоні Чорного моря.

Термінал посідає ключову роль в експорті вітчизняної нерафінованої соняшникової олії та надає послуги проміжного зберігання таким великим міжнародним  компаніям як Cargill, Kernel, ADM.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: