Group DF Фірташа інвестувала майже 116 мільйонів в Мотронівський ГЗК

Четвер, 3 березня 2016, 19:27

Група компаній Group DF інвестувала 115,7 млн доларів в Мотронівський гірничо-збагачувальний комбінат.

Про це заявив директор Мотронівського ГЗК Олександр Лазников в ході наради в Дніпропетровській ОДА, передають Українські Новини.

"У проект вже вкладено понад 115,7 млн доларів. Зараз реалізується етап проекту, в ході якого буде побудований кар'єр, продуктивністю 2,7 млн м3 руди на рік. Згідно з бізнес-планом, початок випуску продукції заплановано на четвертий квартал 2017 року. Для закінчення будівництва гірничо-збагачувального комбінату в цілому нам потрібно ще близько 186,7 млн доларів протягом 4-5 років", - сказав він.

За проектом підприємство зможе щорічно випускати ільменітового концентрату - близько 120 тис. тонн, цирконової -14 тис. тонн, рутилового - 20 тис. тонн.

Реклама:

Будівництво Мотронівського ГЗК розпочато в 2014 році і здійснюється за проектами, виконаними компаніями Vattenfall Europa Mining AG (Німеччина) і "Інститут" Гірхімпром "(Львів).

У розробці оптимальної технології збагачення мінеральних пісків брали участь фахівці провідних компаній даної галузі, а саме НАТСН (Канада) і Mineral Technologies (Австралія).

Мотронівський ГЗК входить в титановий бізнес Group DF.

У 2007 році Фірташ повідомив про створення міжнародної холдингової компанії "Group DF" (GDF), в якій консолідовані належні йому активи.

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі повідомлення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!