"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Фідобанк" та "Євробанк" об’єднають в один актив

Четвер, 3 березня 2016, 15:05

Власник та голова правління "Фідобанку", а також акціонер "Євробанку" Олександр Адаріч планує консолідувати свої банківські активи, об’єднавши "Фідобанк" та "Євробанк", та залучити іноземного інвестора.

Про це йдеться у повідомленні банку.

"Опираючись на рекомендації Нацбанку стосовно консолідації банківського ринку, був розроблений стратегічний план розвитку банку на базі об’єднаних "Фідобанку" та "Євробанку". Крім того, ми вже заручилися підтримкою іноземного інвестора, який підтвердив свою готовність вийти на український ринок та увійти в капітал об’єднаного банку", - заявив Адаріч. 

Нагадаємо, що "Фідобанк" згідно з класифікацією НБУ на 1 січня 2016 року знаходиться на 7-у місці в групі I.

Реклама:

Банк надає весь спектр банківських послуг для фізичних і юридичних осіб, фокусуючись на розробці інноваційних продуктів та сервісів.

На 1 жовтня 2015 року регулятивний капітал становив 767,6 млн грн, активи - 7 615,8 млн грн, кошти клієнтів - 4 824,2 млн грн, кредитний портфель - 3 650,5 млн грн. 

"Євробанк" належить до II групи банків за класифікацією НБУ.

Станом на 1 жовтня 2015 року регулятивний капітал банку склав 184,3 млн грн, активи – 1 633,9 млн грн, кошти клієнтів – 1 333,9 млн грн, кредитний портфель - 748,4 млн грн.

Економічна правда

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі повідомлення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: