Податківці викрили "конверт" з обігом понад 60 мільйонів

Понеділок, 28 березня 2016, 17:50

Податківці Харківської області спільно з працівниками Національної поліції припинили діяльність конвертаційного центру, який діяв на території Київської та Харківської областей.

Про це йдеться у повідомленні Державної фіскальної служби.

"Співробітниками податкової міліції Харківської області спільно з працівниками Національної поліції в рамках оперативного супроводження кримінального провадження за ст.27 та ст.191 КК України викрито та припинено діяльність конвертаційного центру, який діяв на території Київської та Харківської областей", - повідомляє прес-служба.

Як наголошується, орієнтовний обіг проконвертованих за 2014-2015 років коштів становив понад 60 млн гривень. Від діяльності конверторів втрати бюджету становили близько 10 млн гривень.

Реклама:

"Згідно з ухвалою суду проведено 9 обшуків в офісних, житлових приміщеннях та в автомобілях фігурантів центру", - заявили у ДФС.

"За їх результатами вилучено 101 тисячу гривень готівкою, 30 печаток, ключі електронної звітності, електронні носії інформації, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, банківські картки і фінансово-господарську документацію, що свідчить про протиправну діяльність", - йдеться у повідомленні.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!