"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

СБУ заарештувала рахунки компаній у справі 24NonStop

Понеділок, 28 березня 2016, 16:16

В рамках розслідування кримінального провадження за фактом грошових операцій на території "ДНР" почалися арешти рахунків 4 компаній в 14 банках.

Про це пише FinClub.

Слідчі СБУ домоглися 3 березня 2016 року в Печерському районному суді Києва арешту рахунків компаній, що фігурують в кримінальному провадженні від 4 липня 2014 року.

Згідно з матеріалами справи, термінали платіжної системи 24NonStop працювали на окупованих територіях Донецької області.

Реклама:

Вони обслуговувалися дилерами ТОВ "Ай Ті Фінанс", які через так зване "Міністерство доходів і зборів ДНР" платили "податки" в "бюджет ДНР".

Арешту зазнали рахунки ТОВ "Ай Ті Фінанс" в НК Банк, рахунки в "Банк Фамільний", рахунки в Райффайзен Банк Аваль, рахунки в ОТП Банку, рахунок в Універсал Банку, рахунок в Промінвестбанку, рахунок в Сбєрбанку, рахунок в Ощадбанку, рахунки в ПриватБанку.

Були заарештовані кошти на рахунку ТОВ "ФК ВАП-Капітал" в НК Банк, на рахунку в Банк Фамільний, на рахунку в Райффайзен Банк Аваль, на рахунках в ТАСкомбанк, на рахунку в УПБ, на рахунку в Діамантбанку, на рахунках у ПриватБанку, на рахунку в банку "Глобус".

Замішано в історії і ТОВ "Фінайті". Заарештовано її рахунки в Універсал Банк, рахунки в Омега Банку, рахунки в ПриватБанку, рахунок в Банк Фамільний.

Заарештовано і рахунок ТОВ "24 Ай Ті" в Універсал Банку.

Як відомо, на початку лютого Національний банк виключив внутрішньодержавну платіжну систему "24NONSTOP" з Реєстру платіжних систем.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!