ДФС з початку року відкрила 84 справи проти своїх співробітників

Субота, 26 березня 2016, 12:08

За ініціативою служби внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби в січні-лютому було відкрито 84 кримінальні провадження проти співробітників ДФС.

Про це йдеться у повідомленні ДФС.

"Упродовж січня-лютого 2016 року за фактами вчинення посадовцями органів фіскальної служби кримінальних корупційних та інших правопорушень у сфері службової діяльності, правоохоронними органами розпочато 89 кримінальних проваджень, з них 84 - за матеріалами підрозділів Головного управління внутрішньої безпеки, - наголосили у ДФС.

"Також, за вказаний період підрозділами внутрішньої безпеки ДФС проведено 497 службових розслідувань і перевірок. За їх результатами винесено 61 офіційне застереження, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 63 осіб, звільнено із займаних посад – 19", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Крім того, стосовно посадових осіб ДФС складено та направлено до суду 9 протоколів про вчинення адміністративних корупційних правопорушень.

"За вказаний період також перевірено близько 180 звернень фізичних та юридичних осіб щодо можливих неправомірних дій, вчинених співробітниками податкової та митної сфери. З них 36 повністю або частково підтвердилися", - повідомляє прес-служба.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: