Порошенко запевнив, що приватизація "Турбоатому" не на часі

Середа, 23 березня 2016, 20:35

Президент Петро Порошенко заявив, що приватизація ПАТ "Турбоатом" зараз не на часі, але якщо вона відбудеться, то буде прозорою, чесною і відкритою.

Про це президент сказав під час зустрічі трудовим колективом "Турбоатому", передає прес-служба підприємства.

Порошенко зазначив, що "Турбоатом" - це флагман енергетичного машинобудування України, це приклад, як можна працювати в дуже непростих умовах".

"Це підприємство - гідне поєднання якості і конкурентоспроможності. І якщо сьогодні енергетика потребує нових турбін, значить економіка буде рости", - сказав президент.

Реклама:

Він підкреслив, що разом з ним на "Турбоатомі" перебуває надзвичайний і повноважний посол США в Україні Джеффрі Пайєтт.

"Ми активно працюємо над новими замовленнями для українських підприємств. І саме з "Турбоатомом" представники американських компаній Westinghouse Electric Company і Holtec International досягли важливих домовленостей, а це робочі місця, це надходження до держбюджету, це зростання ВВП, це те, що сьогодні потребує Україна", - сказав він.

Щодо можливої приватизації компанії Порошенко відмітив, що вона зараз не на часі, але якщо вона відбудеться, то буде прозорою, чесною і відкритою. Президент також пообіцяв всебічну підтримку уряду стосовно вітчизняних замовлень.

Як повідомлялося, за пропозиціями уповноважених органів управління в перелік державного майна, що підлягає приватизації,були включені 342 об'єкта.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: