"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"МАУ" вводить тарифи "лише ручна поклажа" на регулярних рейсах

Середа, 23 березня 2016, 12:51

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" розширить перелік рейсів, на яких доступні тарифи "лише ручна поклажа", для пасажирів, які подорожують без багажу.

Про це йдеться у повідомленні компанії, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомила прес-служба, з 27 березня 2016 року додатковий тарифи "лише ручна поклажа" вводяться на рейсах "Київ-Рига-Київ", "Київ-Баку-Київ" і "Одеса-Баку-Одеса".

"Пасажири даних рейсів можуть вибрати одну з трьох опцій: переліт без багажу (економічний клас), переліт з одним місцем багажу вагою до 23 кг (економічний клас) або двома місцями багажу вагою до 23 кг кожне (бізнес клас). У якщо пасажиру, яка оплатила квиток за тарифом "тільки ручна поклажа", в подальшому необхідно буде летіти з багажем, перевезення першого місця багажу в одну сторону обійдеться в 15 доларів при оплаті не пізніше, ніж за 24 години до вильоту", - наголошується в повідомленні.

Реклама:

За словами корпоративного прес-секретаря МАУ Євгенії Сацької, на початку лютого поточного року МАУ експериментально ввела тарифи "лише ручна поклажа" на кількох міжнародних напрямках з метою вивчити попит.

"Експеримент вдався: наші клієнти оцінили і активно користувалися новою пропозицією, вибираючи для себе один з трьох альтернативних варіантів. Це дає нам підстави розширити перелік рейсів, на яких доступний новий вид тарифу. надалі тарифи "лише ручна поклажа" планується ввести на ряді європейських маршрутів", - додала вона.

МАУ нагадує, що з 1 лютого 2016 року тарифи "лише ручна поклажа" доступні на рейсах між Києвом і Вільнюсом, а також Києвом, Харковом, Львовом, Дніпропетровськом, Одесою - і Тель-Авівом.

Одним з кінцевих бенефіціарів компанії є бізнесмен Ігор Коломойський.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: