"Укрзалізниця" підписала договір із WOG на постачання дизпалива

Понеділок, 21 березня 2016, 20:52

18 березня 2016 року філія "Центр забезпечення виробництва" ПАТ "Українська залізниця" підписала договір на постачання дизельного палива з компанією "Вог Аеро Джет".

Про це повідомляє прес-служба ЦЗВ.

"Наразі існуюча кілька тижнів загроза зупинки залізниці через блокування тендеру по дизпаливу повністю знята, відвантаження палива відбувається згідно існуючих потреб", - йдеться у повідомленні.

Відповідно до укладеного договору "Вог Аеро Джет" зобов’язане поставити для потреб української залізниці 100 тисяч тонн дизельного палива.

Реклама:

"Найближчим часом філія проведе ще кілька тендерів на визначення постачальників дизельного палива. До цього часу буде затверджена формула розрахунку ціни з прив’язкою до Platts", - зазначив начальник філії "ЦЗВ" Данил Мізін.

За його словами, цей надзвичайно важливий і прогресивний крок гарантує закупівлю залізницею палива тільки по найнижчій ціні та впевненість у регулярному постачанні нафтопродуктів.

Нагадаємо, 19 лютого 2016 року філія провела процедуру розкриття конкурсних пропозицій на закупівлю дизельного палива для ПАТ "Укрзалізниця" на 2016 рік. Заявки надійшли від семи компаній.

Процес підписання договору був відтермінований через подання до Антимонопольного комітету України скарг двома іншими учасниками тендеру.

АМКУ виніс рішення на користь філії та відмовив у задоволенні зазначених скарг, таким чином, хід тендерної процедури був розблокований.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!