Прохоренко: українські правоохоронці псують імідж німецької компанії

Понеділок, 21 березня 2016, 13:04

Німецька компанія "KATT GmbH", яка виграла тендер ПАТ "Укргазвидобування", стурбована судовими процесами, що порочать її репутацію.

Про це, посилаючись на лист від представників компанії, написав на своїй сторінці в Facebook глава "Укргазвидобування" Олег Прохоренко.

Як зазначається, у вересні 2015 року, компанія стала переможцем одного з лотів у тендері на поставку колтюбингового обладнання.

"Це той тендер, який показав ціну майже в 2 рази менше ніж закупівлі в травні 2015. У травні попередній менеджмент через прокладку Moston Properties купив морську установку за 5,85 млн доларів", - пише Прохоренко.

Реклама:

У листі сказано, що "KATT GmbH" ніколи не брала участь в сумнівних тендерах, операціях і угодах.

"У тому числі наша компанія не вступала в будь-які протиправні домовленості ні з представниками ПАТ" Укргазвидобування ", ні будь-якими іншими компаніями", - сказано в листі.

В отриманому листі наголошується, що німецька компанія висловлює стурбованість ситуацією, що склалася щодо судових процесів і публікацій в ЗМІ, які можуть поставити під удар законні інтереси "KATT GmbH".

"При цьому, "KATT GmbH" є надійним партнером і підтверджує свою готовність до виконання обов'язків за контрактом в повному обсязі і в строки, передбачені контрактом", - йдеться в листі.

За словами Прохоренко, подібний лист прийшов в "Укргазвидобування" і від американо-білоруської компанії NOV Fidmash.

Раніше, Moston Properties звернулася до суду, з проханням про визнання неправомірними дії "Укргазвидобування" через недопущення компанії до участі в розкритті цінових пропозицій в тендері на поставку колтюбингового обладнання, в якому брала участь і німецька КАТТ.

Суд підтримав Moston Properties і визнав неправомірним повідомлення "Укргазвидобування" про акцепт пропозиції "KATT GmbH".

Нагадаємо, народний депутат Сергій Лещенко, в своєму блозі писав, що компанія Moston Properties пов'язана з народним депутатом від партії "Народний фронт" Миколою Мартиненком і є "прокладкою з непрозорою власністю".

Маю лист від іноземних партнерів (прикріплений). Німецька компанія КАТТ - один з світових виробників обладнання для інт...

Опубликовано Oleg Prokhorenko 21 марта 2016 г.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!