Тізер Tesla Model 3 засвітився в Інтернеті

Понеділок, 21 березня 2016, 10:56

У Інтернеті з’явився перший тізер електромобіля Tesla Model 3, презентація якої запланована на 31 березня 2016 року.

Про це пише electrocars.com.ua.

Як зазначається, зовні ця модель має бути багато в чому схожа на преміальний седан компанії Tesla Model S.

 

Раніше вважалося, що Model 3 буде використовувати існуючу платформу, проте пізніше стало відомо, що вона все ж-таки буде новою, і надалі на ній побудують родстер і кросовер нового покоління.

Реклама:

Американський виробник електромобілів анонсував, що нову модель представлять 31 березня 2016 року. З цим автомобілем Tesla має намір скласти конкуренцію BMW 3-серії і Audi A4.

Для замовлення Tesla Model 3 потрібно буде внести депозит в 1000 доларів, а поставки електромобіля почнуться не раніше 2017 року.

Tesla Motors вдалося тримати в секреті вигляд і характеристики нової Model 3.

У компанії обіцяють, що вартість нової "Тесли" складе близько 35 тисяч доларів. Нині найдешевша модель Tesla - седан Model S 70D, який в США доступна за 57,5 тис доларів.

Майбутній автомобіль Tesla Model 3 гендиректор компанії Ілон Маск назвав знаковим для компанії, адже завдяки порівняно низькій ціні, Tesla Motors зможе продавати величезну кількість цих машин в США, Європі та Китаї.

Протягом кількох років компанія має намір продавати до 500 тис. одиниць авто, що в десять разудесятеро вище нинішніх показників. І основні продажі будуть припадати саме на найбільш доступну Tesla Model 3.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!