"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Фонді держмайна розповіли, чим займатиметься новий заступник - екс-помічник Кононенка

Середа, 2 березня 2016, 17:06

Новопризначений заступник голови Фонду державного майна Володимир Державін, який раніше працював помічником депутата Верховної Ради Ігоря Кононенка, на новій посаді буде опікуватися напрямом управління корпоративними правами держави.

Про це йдеться у повідомленні Фонду.

"На новій посаді Володимир Державін буде опікуватися напрямом управління корпоративними правами держави як фахівець у цій сфері", - заявили у прес-службі.

"Я чекав на це призначення дев’ять місяців - прізвища заступників було подано на затвердження ще в червні 2015 року", - прокоментував рішення КМУ новий заступник голови ФДМУ.

Реклама:

"Призначення відбулося щойно, і тепер на мене чекає місяць роботи в авральному режимі: до 1 квітня необхідно буде скликати та провести загальні збори акціонерних товариств, корпоративними правами в яких володіє держава, розглянути та затвердити звіти за 2015 рік, вирішити питання з дивідендами, затвердити плани роботи на 2016 року, обрати новий склад Наглядових рад", - додав він.

Журналіст Дмитро Гнап на своїй сторінці в Facebook повідомив, що Державін раніше працював головою ревізійної комісії "Міжнародного Інвестиційного банку".

"Заступником голови Фонду держмайна призначений екс-помічник Кононенка". Додам від себе, що Державін на додачу, ще й Голова ревізійної комісії порошенківсько-кононенківського "Міжнародного Інвестиційного банку". "Сліпий" траст насувається на державне майно. Це, якщо ви хотіли спитати: "Як там Кононенко?", - написав журналіст.

За даними ЕП, з 2010 по 2012 роки Державін також працював ревізором Спортивно-оздоровчого комплексу "Монітор", більше відомого під назвою "5 Елемент", який також належить Порошенку. 

Як повідомлялося, Кабінет міністрів призначив заступником голови Фонду державного майна Володимира Державіна.

2 березня 2016 року розпорядження офіційно надійшло до Фонду.

Економічна правда

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі повідомлення.

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!