Нафта торгується різноспрямовано в очікуванні даних із США

П'ятниця, 18 березня 2016, 10:15

Світові ціни на нафту в ході торгів демонструють слабку різноспрямовану динаміку, після зростання напередодні в межах 3-4%, в очікуванні даних нафтогазової сервісної компанії Baker Hughes про кількість діючих бурових установок в США.

Про це свідчать дані торгів, пише "Прайм".

Станом на 07.58 вартість травневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent знижувалася на 0,12% - до 41,49 долара за барель, ціна квітневих ф'ючерсів на нафту марки WTI - піднімалася на 0,07%, до 40,23 долара за барель .

Увага інвесторів зосереджена на майбутню публікацію даних американської нафтогазової сервісної компанії Baker Hughes за кількістю бурових установок по видобутку нафти і газу за робочий тиждень в США.

Реклама:

Тижнем раніше кількість установок в США скоротилася на 9 одиниць, або 1,84%, і становила 480 одиниць. У річному вираженні показник знизився на 645 одиниць, або на 57,3%.

"Базовий прогноз по нафтовим цінам залишається "ведмежим", - сказав агентству Франс Прес стратег IG Markets у Сінгапурі Бернард Оу.

Він зазначив, що зростання цін напередодні - це короткострокове явище, так як поки немає ніяких змін в фундаментальних факторах на ринку.

Як відомо, 17 березня  вартість травневих ф'ючерсів на нафтову суміш марки Brent росла на 0,87% - до 40,62 долара за барель.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!