Коболєв не пускає Пасішника на роботу

Четвер, 17 березня 2016, 16:51

Виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" заявляє, що написав заяву про припинення відпустки, але глава компанії Андрій Коболєв відмовляється підписати відповідний наказ.

Про це він заявив в коментарі "Економічній правді".

За словами Пасішника, в найближчі кілька днів будуть прийматися доленосні рішення щодо податкового боргу "Укрнафти".

"У зв'язку з цим, я прийняв рішення невідкладно перервати відпустку, прибув в офіс і написав на ім'я Коболєва відповідну заяву, але він відмовляється підписати наказ", - заявив він.

Реклама:

Нагадаємо, що заборгованість ПАТ "Укрнафта" перед державним бюджетом за станом на 1 січня 2016 року становить 10,4 млрд гривень.

Борг сформувався переважно за рахунок несплати самостійно задекларованих сум рентних платежів, а також ПДВ і податку на прибуток.

При цьому дебіторська заборгованість становить 18,676 млрд гривень.

Чистий збиток "Укрнафти" за 2015 рік становить 4,9 мільярда гривень.

Як відомо, Пасішника підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 344 Кримінального Кодексу (втручання у діяльність державного діяча).

Під час розслідування детективи НАБУ встановили факт здійснення 25.01–01.02.2016 незаконного впливу Пасішником на міністра економіки Айвараса Абромавичуса з метою внесення проти волі міністра пропозиції про призначення його на посаду заступника міністра.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
504 error