Ліквідатора банку "Союз" вже другий день не пускають до офісу фінустанови

Четвер, 17 березня 2016, 15:53

Уповноважену особу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення ліквідації АТ "КБ "Союз" вже другий день не допускають у банк.

Про це повідомляє прес-служба Фонду.

Як наголошується, працівники приватної охоронної фірми створюють перепони для доступу в приміщення фінустанови, що розташоване у Києві на вулиці Суворова, 4.

У Фонді наголосили, що 16 березня уповноважена особа Фонду, виконуючи повноваження ліквідатора банку "Союз", прибула до головного офісу фінустанови з метою розпочати процедуру його ліквідації.

Реклама:

"Однак, колишні посадові особи банку "Союз", почали чинити опір, зачинили двері будівлі банку та відмовились допускати уповноважену особу Фонду, про що складено відповідний акт. На місце події за викликом Фонду прибули співробітники поліції, які склали протокол та прийняли заяву про вчинення кримінального правопорушення", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, 16 березня Національний банк ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку "Союз" за вчинене систематичне порушення законодавства у сфері фінансового моніторингу.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: