"Ощадбанк" підписав меморандум з Луганською ВЦОА щодо розвитку бізнесу

Вівторок, 15 березня 2016, 18:34

Державний "Ощадбанк" підписав меморандум про співпрацю з Луганською військово-цивільною обласною адміністрацією.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова банку Андрій Пишний.

Сьогодні з Георгієм Тукою підписали меморандум про співпрацю між Ощадбанком та Луганською військово-цивільною обласною а...

Опубликовано Андрій Пишним 15 марта 2016 г.

"Сьогодні з Георгієм Тукою підписали меморандум про співпрацю між "Ощадбанком" та Луганською військово-цивільною обласною адміністрацією. Йдеться про підтримку розвитку мікро-, малого й середнього бізнесу на Луганщині", - написав він.

Реклама:

За його словами, сьогодні практично тільки "Ощадбанк" реально кредитує підприємців на підконтрольних Україні територіях Луганщини.

"Ми й до окупації були там банком номер один. Згодом припинили роботу двох третин відділень. Але ми залишаємося з цим регіоном. При цьому не тільки в Сєвєродонецьку, Лисичанську, але й на передовій - мобільні відділення в Станиці Луганській та пересувне на базі авто КРАЗ - це те, що ми робимо реально для наших громадян, яким часто доводиться жити під кулями", - написав Пишний.

Крім того, за словами голови "Ощадбанку", кращим сигналом тим, хто живе "на тій стороні", буде розвиток і економічне відновлення тих міст і районів, які підконтрольні українській державі.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!