"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Уряд направив на ремонт доріг 6,5 мільярда

Понеділок, 14 березня 2016, 13:44

Кабінет міністрів України прийняв постанову щодо виділення з держбюджету України 6,5 млрд гривень на ремонт доріг.

Про це прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк сказав у понеділок на  позачерговому засіданні уряду, повідомляє "Укрінформ".

"Це перша постанова, яка передбачає виділення безпосередньо з державного бюджету України 6,5 млрд гривень. Загальний обсяг з двох джерел - Державного бюджету та міжнародних фінансових організації - 14,2 млрд гривень. Тобто прийняття цієї постанови означає, що ми вже запускаємо процес ремонту доріг і виганяємо техніку на дорогу та починаємо працювати", - сказав Яценюк.

Як зазначив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, ремонт доріг розпочнеться вже із завтрашнього дня, якщо ця постанова буде підписана главою уряду сьогодні.

Реклама:

Як повідомлялося раніше, ремонт траси Одеса-Рені планують почати вже наступного тижня з ділянки в районі села Монаші (83-84 км).

Раніше в матеріалі "Дороги ганьби. Чи з'явиться в Україні траса імені Саакашвілі", ЕП писала про те, що дана траса є однією з найскладніших і найнебезпечніших в Україні.

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі повідомлення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: