"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Податківці провели обшуки у Маріупольському порту

Четвер, 10 березня 2016, 20:30

В управлінні Державного підприємства "Маріупольський морський торговельний порт" співробітники Державної фіскальної служби провели виїмку документів.

Про це повідомляє прес-служба Маріупольського порту.

У повідомленні сказано що співробітники ДФС вранці 10 березня проводили обшук з метою вилучення документів, що стосуються фінансово-господарської діяльності підприємства за 2014-2015 роки.

"Документи вилучалися в рамках розслідування передбачуваних порушень податкового законодавства невстановленими посадовими особами ДП "ММТП" під час закупівлі товарів у ТОВ "Промбуд", ПП "Вікторіхенд-Луганськ" і ПП "Укрпромпроект", - сказано в повідомленні.

Реклама:

Як наголошується, в жовтні і листопаді 2015 року ДП "ММТП" вже надало правоохоронцям всі необхідні документи, що стосуються взаємовідносин державного підприємства з зазначеними контрагентами.

"Причому, ні в жовтні, ні в листопаді минулого року додаткових питань до посадовців Маріупольського порту у правоохоронців не виникало", - пише прес-служба.

Економічна правда

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі повідомлення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: