Яресько про прем'єрство: "Спекуляції можуть посилити кризу"

Четвер, 10 березня 2016, 12:16

Міністр фінансів Наталія Яресько відмовилася коментувати інформацію про своє можливе призначення на посаду прем'єр-міністра України.

"Я не коментую чуток", - сказала вона під час 12 міжнародної конференції Dragon Capital, повідомляє УНІАН.

Яресько відмовилася підтвердити чи спростувати інформацію про те, що з нею ведуть переговори про формування нового Кабінету міністрів.

"Я працюю міністром фінансів України в легітимному уряді. Я працюю щодня над тим, за що я відповідаю", - сказала вона.

Реклама:

За словами Яресько, зараз не час для спекуляцій.

"Уряд не в кризі. Останні 15 місяців ми працювали дуже напружено. Ми провели важливі структурні реформи. Чи було їх достатньо? Ні. Роботи більше, ніж досить. Але спекуляції зараз не те, що нам потрібно", - зазначила вона.

"У нас діє уряд, і ми працюємо щодня. А спекуляції можуть посилити кризу", - додала Яресько.

Як відомо, питання відставки чинного Кабінету міністрів обговорюється з початку року. Однак 16 лютого у Верховній Раді забракло голосів на відставку уряду Арсенія Яценюка.

Після скандальної заяви Айвараса Абромавичуса про відставку керівництво держави провело переговори з чиновниками – і свої заяви про відставку 4 лютого відкликали міністр агрополітики і продовольства Олексій Павленко, міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі.

Абромавичус 10 березня висловив думку, що шанси Яресько стати прем’єром за останні півтора місяці зросли. Він заявив також, що може повернутися в Кабмін у разі зміни прем’єр-міністра.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: