Кабмін затвердив фінплан "Украероруху" з прибутком 5,8 мільйона

Вівторок, 1 березня 2016, 12:06

Кабмін затвердив фінансовий план ДП "Украерорух" на поточний рік з чистим прибутком 5,8 млн грн.

Про це повідомляється в прес-релізі підприємства, передає "Інтерфакс-Україна".

"Відповідно до фінансового плану, дохід підприємства за підсумками поточного року повинен становити 1,924 млрд грн, а витрати - 1,918 млрд грн, це означає отримання прибутку 5,8 млн грн. За підсумками виконання фінплану очікується, що "Украерорух" перерахує до держбюджету України і цільових фондів 425 млн грн", - наголошується в повідомленні.

Відповідно до фінплану, 590 млн грн планується направити на розвиток національної аеронавігаційної системи, а саме на модернізацію і оновлення обладнання.

Реклама:

До складу "Украероруху" входять Український центр планування використання повітряного простору України та регулювання повітряного руху ("Украероцентр"), Служба аеронавігаційної інформації України (САІ), авіакомпанія "Украерорух", Центр авіаційної підготовки і сертифікації і сім регіональних структурних підрозділів.

Підприємство відповідає за забезпечення аеронавігаційного обслуговування в повітряному просторі України та в повітряному просторі над Чорним морем, де відповідальність за регулювання повітряного руху покладено на Україну міжнародними договорами.

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі новини.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!