"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Нафта марки Brent торгується на рівні 36,57 доларів за барель

Вівторок, 1 березня 2016, 09:03

1 березня травневі ф'ючерси на нафту Brent в Лондоні торгувалися на рівні 36,57 доларів за барель.

Про це пишуть "Ведомости".

Квітневі ф'ючерси на нафту WTI на торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) до того ж часу перебували на рівні 33,83 доларів за барель.

Як повідомляє "Інтерфакс", котирування стабілізувалися у вівторок після зростання напередодні.

Реклама:

На настрої учасників ринку негативно вплинули дані про нове зниження ділової активності в переробній промисловості Китаю.

Індекс ділової активності (PMI) в промисловому секторі економіки Китаю в лютому впав на 0,4 пункту і склав 49 пунктів при прогнозі аналітиків в 49,3 пункту, повідомляє "Прайм" з посиланням на дані Державного статистичного бюро КНР.

За даними незалежного дослідження ділового видання Caixin, цей індекс склав 48 пункти, а це найнижчий показник за останні п'ять місяців, додає "Прайм".

За інформацією видання, виробники продовжили скорочувати кількість співробітників, намагаючись контролювати витрати. При цьому загальний обсяг нових замовлень у виробничому секторі продовжив скорочуватися, знизившись восьмий раз поспіль.

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі новини.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!