Податківці "накрили" великий цех із виробництва фальсифікованого алкоголю

Неділя, 7 лютого 2016, 14:26

Співробітниками податкової міліції вилучили у Києві фальсифікований алкоголь та обладнання для його виготовлення на 5,5 мільйона гривень.

Про це йдеться у повідомленні ДФС.

"Співробітниками податкової міліції Києва та Київської області у рамках проведення операції "Акциз-2016" та розслідування кримінального провадження за ст. 204 КК України виявлено факт незаконного виготовлення, зберігання та реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв", - заявили у ДФС.

Як наголошується, на па підставі ухвали суду проведено обшук нежитлового приміщення, де виявлено підпільне виробництво горілчаних виробів.

Реклама:

"Алкоголь розливався у ємності із металізованої поліетиленової плівки та пластикові пляшки (не передбачено законодавством), фасувався у картонні коробки та реалізовувався споживачам на території Київської області та Києва", - йдеться у повідомленні.

"За результатами обшуків вилучено 3,5 тисяч штук "Bag-in-Box" (зазначені ємності), 420 дал спирту, 120 дал купажу (не розфасовані фальсифіковані алкогольні напої) та обладнання для їх виготовлення загальною вартістю понад 5,5 млн гривень", - наголосили у ДФС.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: