"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Фірма менеджерів Суркіса за 2 мільйони консультуватиме "Тернопільобленерго"

Неділя, 7 лютого 2016, 13:38

ВАТ "Тернопільобленерго" 1 лютого за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Укренергоконсалтінг" про консультативні послуги на 2,3 млн гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Замовили консультації щодо управління комерційною діяльністю, виробництвом та проектами, дослідження ринку і вивчення суспільної думки.

Також фірма консультуватиме обленерго з юридичних питань, представлятиме в судах, у Раді оптового ринку електричної енергії, НКРЕКП, Міністерствах та Кабінеті міністрів. Договір уклали строком до лютого 2017 року.

Реклама:

Засновниками фірми "Укренергоконсалтінг" є член наглядової ради "Львівобленерго" Марина Овчиннікова, і голова ревізійної комісії "Прикарпаттяобленерго" Олексій Безуглий. Директором є Олександр Сагура - голова наглядової ради "Прикарпаттяобленерго".

З 2011 року компанія виграла тендерів на 15,20 млн гривень. Усі - в "Тернопільобленерго", міноритарними акціонерами якого є Ігор Коломойський і Костянтин Григоришин, а також у "Прикарпаттяобленерго" і "Львівобленерго", які контролює Ігор Суркіс.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ "ІМС-Україна", що через ТОВ КУА "Західна інвестиційна група" належить Зоряну Михайляку.

Раніше "УП" в своєму розслідуванні писала про новачка на українському енергоринку - компанію "Енергомережа", яка скуповувала борги у "Центренерго" і Одеської ТЕЦ через пов'язані кредиторські компанії.

Головою правління ПрАТ "Енергомережа" є Дмитро Крючков, якого учасники ринку неофіційно пов’язують з віце-президентом УЄФА Григорієм Суркісом, представники якого входили до керівних органів компанії "Енергомережа".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: