Майно Злочевського арештовано - Генпрокуратура

Четвер, 4 лютого 2016, 15:55

Суд знову наклав арешт на майно колишнього міністра екології та природних ресурсів Микола Злочевського.

Як повідомляє Генеральна прокуратура, суд задовольнив відповідне її клопотання 2 лютого.

ГПУ клопотала про арешт майна Злочевського, з якого було знято арешт, та іншого майна, яке "фактично ним використовується".

Йдеться про домоволодіння загальною площею 922 кв м, земельну ділянку площею 0,24 га, садовий будинок загальною площею 299,8 кв м, садовий будинок на території Вишгородського району, садовий будинок площею 2312 кв м, земельну ділянку 0,0394 га, автомобіль "Rolls-Royse Phantom", причіп Кнотт 924-5014.

Реклама:

Відтак, "жоден з об’єктів рухомого та нерухомого майна, яке перебувало під арештом за попереднім рішенням суду, з володіння Злочевського не вибув", наголошує ГПУ.

Як повідомлялося раніше, суд зняв арешт з майна екс-міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського, якого підозрюють у незаконному збагаченні.

Як повідомлялось, 15 січня Генеральна прокуратура передала справу проти Злочевського до Національного антикорупційного бюро.

Арешт на його майно - два котеджі, дві земельні ділянки, домоволодіння площею 922 кв. м, автомобіль Rolls-Royse Phantom і причеп наклали 2 лютого 2015 року.

Справу проти Злочевського порушили 27 березня 2014 року за ч. 3 статті 368-2 Кримінального кодексу – "Незаконне збагачення": набуття службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, у власність активів у значному розмірі, законність підстав набуття яких не підтверджено доказами, або передача нею таких активів іншій особі

Як повідомлялося, кримінальна справа і розшук не заважали родині Злочевських продовжувати бізнес в Україні.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: