Наглядова рада "Укрнафти" обрала нових членів правління

Четвер, 4 лютого 2016, 15:20

4 лютого наглядова рада "Укрнафти" обрала трьох нових членів правління - Геннадія Радченка, Роберта Уоллі і Маврикія Калугіна.

Про це "Економічній правді" повідомив виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Андрій Пасишник.

За його словами, повноваження члена правління Крістофера Кокса припинені.

Крім того, як відомо, глава правління ПАТ "Укрнафта" Марк Роллінс відмовився надавати фінансову інформацію про експортні операції, а також договору з "Дніпро-АЗОТ" і "Укртатнафтою", яку запитував Глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв для розгляду проекту бюджету компанії на Наглядовій раді.

Реклама:

Як повідомлялося раніше, призначені 2 місяці тому виконавчий віце-президент з персоналу Микола Грейнерт і виконавчий віце-президент з питань видобутку та переробки Крістофер Кокс покинули "Укрнафту".

Пізніше, в "Укрнафті" заявили, що громадянина Великобританії Крістофер Кокс залишає компанію у зв'язку з призначенням його на посаду в компанію Centrica (Великобританія).

Як відомо, 26 листопада відбулося засідання наглядової ради ПАТ "Укрнафта", в ході якого були прийняті рішення про зміну складуправління компанії.

Новими членами правління стали Джонатан Попер - директор зі стратегії та планування, Крістофер Кокс - директор з видобутку і виробництва, Ірина Євець - фіндиректор.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: