Клієнти "Кредобанку" перемагають в акціях програми лояльності MasterCard Rewards

Середа, 3 лютого 2016, 09:00

PROMOTED

Клієнти "Кредобанку", що користуються платіжними картками та Програмою лояльності MasterCard Rewards, отримують вагомі подарунки за участь в акціях. Так, за перемогу в акції MasterCard "Пориньте в хуртовину альпійських вражень" туристичну поїздку на двох до Австрії отримав львів’янин Андрій Данилюк, а киянин Руслан Махмутов отримав подарунок на здійснення мрії номіналом 20 тисяч гривень від "Кредобанку".

Згідно з умовами акції "Пориньте в хуртовину альпійських вражень", клієнтам було достатньо перевірити свій бонусний рахунок та замовити один з численних подарунків в особистому кабінеті на сайті програми лояльності MasterCard Rewards. Для участі в акції "Здійсни мрію з "Кредобанком" клієнтам банку було достатньо зареєструвати свою електронну адресу в особистому кабінеті програми MasterCard Rewards до 31 грудня 2015 року. Переможців в обох акціях було обрано з використанням відкритого генератора випадкових чисел random.org. Поїздка до Австрії включає переліт та триденне проживання в розкішному готелі Aqua Dome 4*, а подарунок акції "Здійсни мрію з "Кредобанком"" можливо використати на придбання будь-яких товарів чи послуг.

Заступник Голови Правління ПАТ "КРЕДОБАНК" Д.Раґан з переможцем акції А.Данилюком

"Користування платіжною карткою від "Кредобанку" - це не лише обслуговування надійного банку з європейським капіталом, захищені безконтактні розрахунки та можливість безкоштовного користування карткою при регулярних надходженнях. Це ще й приємні подарунки від програми лояльності MasterCard Rewards, до якої банк вперше в Україні підключив всі картки клієнтів-фізичних осіб незалежно від класу, говорить заступник голови правління ПАТ "Кредобанк" Даміан Раґан. – Ми раді вітати переможців акцій від "Кредобанку" та MasterCard Rewards та інформуємо, що на цьому приємні сюрпризи для карткових клієнтів не завершаться – у майбутньому ми і MasterCard пропонуватимемо нові й нові цікаві акції".

Реклама:

"Кредобанк" приєднався до програми лояльності MasterCard Rewards у вересні 2015 року, вперше в Україні підключивши до програми всі картки, емітовані для роздрібних клієнтів. Відповідно до умов програми, за кожні 12 гривень розрахунків карткою в торгово-сервісній мережі нараховується 1 бал. Бонусні бали також можна отримати за додаткову активність у розрахунках, використання продуктів роздрібного бізнесу та за окремими спеціальними пропозиціями.

Участь у програмі MasterCard Rewards є безкоштовною для всіх учасників. Перевірити кількість нарахованих балів, а також замовити подарунки за каталогом можна в Особистому кабінеті учасника програми. Серед подарунків – туристичні ваучери, подарункові сертифікати, поповнення рахунків мобільного зв’язку, сувеніри та ін. За період роботи програми кількість нарахованих балів перевищила 35 мільйонів, а за перші 3 місяці роботи клієнти банку замовили собі понад 4000 подарунків.

Переможець акції Р.Махмутов

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!